Afvalverwerking

In de gemeente Hilvarenbeek wordt het afval opgehaald door ophaaldienst Renewi. Oud papier wordt een keer in de maand ingezameld door een vereniging. In de “afvalwijzer Haghorst” ziet u wanneer afval wordt ingezameld. De afvalwijzer kunt u ook gratis als app downloaden op uw telefoon.

Wat u moet weten.

  • Zet uw container ’s morgens voor half 8 aan de weg. Dan bent u altijd op tijd.


Container niet geleegd?

  • Stond uw container te laat aan de weg? U kunt de container het eerst volgende ophaalmoment weer aanbieden. In andere gevallen kunt u contact opnemen met ophaaldienst Renewi. U bereikt hen via telefoonnummer 088 700 37 03.


Data voor container oud papier in Haghorst

Het oud papier en karton kan in Haghorst naar de lokale verzamelcontainer worden gebracht. Dit - voor zover nu bekend - op de volgende woensdagen gedurende de hele dag. De container staat op de oprit tussen de St. Jozefschool en D’n Deel.

Zie de afhaalwijzer Haghorst hieronder voor de data.


Afval wegbrengen naar de milieustraat

Veel afval kunt u wegbrengen naar de milieustraat aan de Bukkumweg 28 in Hilvarenbeek. De milieustraat is open op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Soms kost het brengen van afval geld. Neem uw pinpas en identiteitsbewijs mee.

Voor meer info over wat u daar kunt inleveren en eventuele tarieven klik op de onderstaande knoppen