U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voortgang bestemmingsplan De Welder

Het licht voor de Woningbouw in Haghorst en die in het bestemmingsplan De Welder staat zoals bekend nog steeds op groen ! Jong en oud moet immers op Haghorst kunnen wonen als men dan wenst.
Op dit moment zijn er vergaande onderhandelingen gaande met potentiÎle kopers van de vier in voorbereiding zijnde woningen die komend jaar gebouwd gaan worden.

We kijken verder vooruit
Afhankelijk van de toekomstige vraag is voor 2016 al een plan voor acht woningen in voorbereiding. Over dit plan en de aanpassing hiervoor van het bestemmingsplan hiervoor heeft al een eerste overleg plaatsgevonden met de betrokken wethouder Jan van de Wiel en de ambtelijke ondersteuning. Bedoeling is om de procedure hiervoor op te gaan starten vanuit de wensen van de woningzoekenden.

Lijst woningzoekenden
Belangrijk is daarom dat nieuwe kandidaten voor koop-, huur-, seniorenwoningen ook voor 2016 en erna - kunnen zich nog steeds vrijblijvend aanmelden (zie het formulier op deze site) via de mail haghorst@hotmail.com. Alle belangstellenden worden toegevoegd de lijst van woningzoekenden voor Haghorst. Automatisch wordt aan de hand van die lijst steeds relevantie extra info per mail of papieren nieuwsbrief doorgestuurd. Aanmelden voor een woning kan via de gemeente natuurlijk ook.

Informatie over de starterswoningen en patiowoningen kan nu ook al via het infonummer van Roozen-Van Hoppe 013 504 6730 worden verkregen.